Pályázna?

Sok a lehetőség, de más, mint eddig!

Pályázati lehetőségek (2015-2020). Sok pénzről, sőt, RENGETEG pénzről van szó, amely elnyerhető, amellyel a vállalkozások erősebbek, versenyképesebben lehetnek. Egy biztos. Aki nem tud róluk, aki nem ismeri a feltételeket, az nem is fog elgondolkodni a lehetőségein, és olyan támogatástól eshet el, amelyre többé nem lesz lehetőség.

 

Célunk, hogy ezen tájékoztatásunkkal minél több ügyfelünknek, látogatónknak segíthessünk abban, hogy megismerje az új támogatási rendszert, és sikeres pályázat útján erősebb, versenyképesebb céggé váljon.

 

Miért ajánljuk az INIS Business Kft-t?

  • Az INIS Business Kft. rendszeresen tart előadásokat az új pályázati lehetőségekről, ahol Ön sok hasznos információt és inspirációt kaphat.
  • Európai Uniós csatlakozásunk óta részt vesznek a pályázatokkal kapcsolatos munkákban.
  • 15 év alatt a pályázóiknak már több mint 50 000 000 000 (ötven milliárd!!!) Ft-ot nyertek el!
  • Szakértelmük, tájékozottságuk, tapasztalatuk mellett szívvel-lélekkel végzik a munkájukat. És ez is – amit nevezhetünk lelkiismeretnek is -, nagyon sokat jelenthet egy pályázó cégnek.

 

Nézze meg a legfrissebb pályázati kiírásokat!

  • 0%-os hitel – “Mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének növelése célú Hitelprogram” – GINOP-8.3.1-16
  • “Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása Pest megyében” – VEKOP 1.2.1-16
  • “Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés” – VEKOP-2.1.7-15

 

A REZON Könyvelő Irodának semmilyen érdekeltsége nincs az Inis Business Kft-ben, de jó szívvel ajánljuk őket, mert meggyőződésünk, hogy aki hozzájuk fordul, elégedett lesz. A tapasztalatok ezt támasztják alá. Tájékozódjon, kérjen személyes találkozót, és fejlessze cégét pályázati pénzek segítségével.

 

INIS Business Kft.

Pályázatkészítés, pályázati tanácsadás és pályázatfigyelés.