Tanácsadás

Tanácsadás újonnan alakuló és működő cégeknek!

A gazdasági élet számtalan esetet produkál – törvényi, jogszabályi változások, ingatlan, üzletrész vagy cég vétele-eladása, hitelfelvétel, beruházás stb. – amikor nem mindegy, hogy hogyan döntünk, és a döntés miként hat ránk a jövőben. A nem mindennapi esetekben még inkább fontos, hogy körültekintő legyen, kihasználhassa a törvény adta lehetőségeket, és a lehető legjobb gazdasági döntést hozza meg. Egy rövid, szakszerű tanácsadás mindig meghozza az árát.

 

Tanácsadás nemcsak ügyfeleinknek!

 

Segítséget adunk cégalapítás előtt a legkedvezőbb adózási és vállalkozási forma kiválasztásához. Működő cégeknek is támogatói lehetünk adózási kérdések megválasztásában, adóoptimalizálás, adó- és járulékcsökkentő megoldások megkeresésében. Speciális tanácsadásunk a KIVA adótervezés.

 

1. Cégalapítás előtti tanácsadás

Alakuló cégek esetében, meghallgatjuk a kérdéseit, elképzeléseit, és javaslatot teszünk, hogy az adott körülmények és a lehetséges bevételek mellett – ismerve a terveit, pénzügyi helyzetét, és egyéb körülményeit -, mely adózási forma volna a legmegfelelőbb az Ön számára és miért. Igyekszünk a lehető legjobbat kihozni az elképzeléseiből.

 

Így lehet ingyenes a cégalapítás előtti tanácsadás, kedvezményes a cégalapítás.

 

2. Tanácsadás már működő cégeknek

Akinek már van cége, az tudja, hogy miről beszélünk. “Mit lehet, mit nem, és mit érdemes tenni?” – ezekben az “okoskodásokban” partnerek vagyunk! A mindig aktuális adókímélő, bér- és munkajogi tanácsokkal látjuk el, és megkeressük az optimális megoldást. Ez nekünk nem fáradtság, kihívás. 

 

Telefonos tanácsadást is kérhet (Mobil, Viber, Skype). Mi fizetjük a mobilhívást. Hogyan működik a telefonos tanácsadás?

 

3. KIVA adótervezés tanácsadással együtt

Sokan felfigyeltek a KIVA kedvező lehetőségeire, de sok vállalkozás még mindig nem tudja, megérné-e neki a váltás. Előzetes becslések szerint, a vállalkozások 80 %-a jobban járna vele, vagyis kevesebb adót fizetne. Lehet, hogy az új KIVA-val Ön is csökkentheti az adóját.

 

Cége adataiból és a jövő évi tervei alapján kiszámoljuk, érdemes-e KIVA-ra váltania, és ha igen, kb. mennyit takaríthat meg vele. – KIVA tanácsadás csak személyesen!

 

Mennyibe kerül?

  • A tanácsadás díja egységesen – 20.000 Ft + ÁFA / óra
  • Általában elég egy óra. Ha mégsem, minden további negyedóra 5.000 Ft + ÁFA.
  • A tanácsadásról számlát kap.

 

Jelentkezzen be tanácsadásra!

Ezen szolgáltatásunk minden hónap 20.-tól a következő hónap 5.-ig vehető igénybe.


Kérjük, írja le a kérdését/kérését, a vállalkozásával kapcsolatos főbb tudnivalókat*

 

Az űrlap elküldésével kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a REZON Iroda Adatkezelési tájékoztatójában foglaltakat.