Kezdő cégek támogatása

Cégalapítás előtti tanácsadás

Vállalkozni szeretne? Céget alapítana? Segítünk az elindulásban! Cégalapítás előtt számtalan olyan kérdés merülhet fel Önben, amelyre biztos választ vár. A körültekintő döntés és ügyintézés sok későbbi problémától és költségtől kímélheti meg. Tőlünk felkészülten mehet az ügyvédhez. Ha nincs jó ügyvédje, ebben is tudunk segíteni. Sőt, még támogatást is kaphat hozzá.

 

 

Kérdéseit megválaszoljuk, segítünk a döntésben

Mondja el a terveit, tegye fel a kérdéseit!

 

 • Milyen cégforma lenne ideális az Ön számára?
 • Milyen adózást válasszon?
 • Bejelentkezzen-e az ÁFA körbe vagy sem?
 • Milyen költségekkel jár egy cégalapítás?
 • Mire figyeljen a társasági szerződésnél?
 • Mit, hol, hogyan, milyen sorrendben kell elintézni? Mire ügyeljen?

 

Figyelmesen meghallgatjuk, majd javaslatot teszünk, hogy az adott körülmények és a lehetséges bevételek mellett – ismerve a terveit, pénzügyi helyzetét, és egyéb körülményeit -, mely adózási forma volna a legmegfelelőbb az Ön számára és miért. Igyekszünk a lehető legjobbat kihozni az elképzeléseiből.

 

Hogyan lehet díjmentes a cégalapítás előtti tanácsadás?

Ha a tanácsadást követően szerződést köt velünk (bennünket választ könyvelőjének), a tanácsadásért nem kell fizetnie. Amennyiben nem azonnal köt velünk szerződést, a tanácsadásért fizetnie kell (20.000 Ft + Áfa / óra), de ha 3 hónapon belül ügyfelünkké válik, a tanácsadás díját az első havi díjból levonjuk, így megkapja ezt a kedvezményt is 🙂 , csak kicsit később!

 

Kedvezményes cégalapítás + REZON támogatás

Kezdő vállalkozóként, nem biztos, hogy van Önnek ügyvédje. Ha nincs, mi kipróbált, szakmailag megbízható ügyvédet ajánlunk, aki cégünk ügyfeleinek kedvezményes áron dolgozik. Sőt, az ügyvédi díjhoz mi is hozzájárulunk, így a cégalapítás Önnek még kevesebbe fog kerülni.

 

Hogyan alakulnak az árak ez esetben? Ügyvédünk 40.000 Ft-ért vállalja a cégalapítást, amelyhez cégünk 10.000 Ft-tal hozzájárul, így a cégalapítás csak 30.000 Ft lesz Önnek. Fontos tudnia, hogy ez az ügyvédi díj az egyszerűsített cégalapítási formára vonatkozik.

 

Ügyvédünk a kibővített cégalapítást is kedvezményes áron, azaz 50.000 Ft-ért biztosítja új ügyfeleinknek. A REZON támogatása itt is érvényes, így Önnek csak 40.000 Ft-ot kell fizetnie az ügyvédnek. Természetesen, ha Önnek van ügyvédje, akkor nyugodtan intézze vele a cégalapítást.

 

Az illetékkel kapcsolatban is jó hírünk van: 2017. március 16-tól hatályos jogszabály alapján az egyéni cég, a korlátolt felelősségű társaság, a betéti társaság, valamint a közkereseti társaság alapítása is illeték- és költségmentes lett. Ez érvényes a hagyományos és egyszerűsített eljárásra is!

 

REZON gondoskodás!

Mintákkal könnyebb az elindulás. Kis csomagban rendelkezésére bocsátunk több olyan szerződésmintát, egyéb fontos dokumentumot, információt, amelyre rövid időn belül szüksége lehet. Ezeket felhasználva, időt és pénzt nyerhet.

 

Ügyfeleink igen széles tevékenységi körrel rendelkeznek. Szüksége lenne grafikusra, informatikusra, webfejlesztőre, marketingesre, nyomdára, stb? Szívesen ajánlunk ilyen szakembereket, cégeket is. Kérdezzen meg bennünket!

 

Miért érdemes könyvelőként is minket választania?

 • Kezdő vállalkozóként legjobb tudásunk szerint segítünk Önnek az elindulásban.
 • A cégalapítás előtti tanácsadás ingyenes lesz Önnek.
 • Kipróbált, szakmailag megbízható, barátságos ügyvédet ajánlunk, aki a REZON ügyfeleinek kedvezményes áron nyújt szolgáltatást.
 • A cégalapítás ügyvédi díjához is hozzájárulunk.
 • Élvezheti a több mint 26 éve működő irodánk által nyújtott szakmai megbízhatóságot minden szolgáltatásunk esetén. A szakmai felelősség a miénk!
 • Vigyázunk a “pénztárcájára” is. Ne fizessen több adót a szükségesnél! Ennek érdekében rendszeresen tájékoztatjuk, és szükség esetén, egyeztetést kezdeményezünk költség vagy adómegtakarítás terén.
 • Hosszú távon számíthat ránk. Ezt nem forintosítottuk, de aki már a 3-4. könyvelőjét váltja le, az pontosan tudja, miről beszélünk. Reméljük, Önnek csak 1 könyvelője lesz, de így is tudni fogja, hogy jól döntött 🙂

 

Startoljon velünk!

Trükkök nélkül, kiszámíthatóan a jövőben is. Cégünknek hosszú távra tervezett üzletpolitikája van, amelyet mi sem bizonyít jobban, mint ügyfeleink ragaszkodása hozzánk 5-10-25 éve!!! Olvasson el néhány véleményt a referenciák között. Nálunk nincs kisbetűs rész a szerződésben, és nem büntetjük a régi ügyfeleinket sem.

 

Jelentkezzen be cégalapítás előtti tanácsadásra!

Adótanácsadói szolgáltatásunk minden hónap 20.-tól a következő hónap 5.-ig vehető igénybe!


 

Kérjük, írja le a kérdését/kérését, a vállalkozásával kapcsolatos főbb tudnivalókat*

 

Az űrlap elküldésével kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a REZON Iroda Adatkezelési tájékoztatójában foglaltakat.