EXTRA szolgáltatások

Nálunk alap, ami másnál EXTRA!

Számunkra fontos, hogy partnerek legyünk az együttgondolkodásban, és minden olyan kérdés, probléma kapcsán, amely a könyvelést, a bérszámfejtést érinti, de szorosan nem tartozik a feladatok közé, vagyis extrák. Extrák törődésre vágyó cégvezetőknek!  Extrák, de nálunk benne vannak az alapárban. Nézzük, miben számíthat ránk (felsorolás a teljesség igénye nélkül)!

 

Havi hírlevelet küldünk

Ügyfeleink minden hónap elején számíthatnak hírlevelünkre, amely NEM marketing hírlevél. Igyekszünk mindig időben tájékoztatni őket a változásokról, az aktuális feladatokról. Példákkal, számítási útmutatókkal, magyarázatokkal segítjük a cégvezetők munkáját.

 

Tájékoztatjuk a törvényi változásokról

Akinek van már cége, az tudja, hogy milyen teendőkkel jár egy vállalkozás. Itt vannak például a törvényi változások. Ezekről tudnia kell ahhoz, hogy alkalmazkodni tudjon hozzájuk! Igyekszünk értelmezni, érthetően továbbadni, és felhívni ügyfeleink figyelmét, hogy a változás kit, hogyan érint.

 

Személyesen képviseljük a hatóságoknál

Retteg a hatóságoktól? Meghatalmazás alapján, mi teljes körűen és szakszerűen képviseljük a hatóságok előtt, és mindenről részletesen tájékoztatjuk. Megkíméljük Önt!

 

Beszerezzük a szükséges igazolásokat

Legyen szó nullás igazolásról vagy adóigazolásról, ha Önnek szüksége van erre, mi megkérjük Ön helyett!

 

Hitelkérelmekhez kitöltjük a szükséges adatlapokat

A bank által elvárt adatlap munkánkhoz kapcsolódó részének kitöltése is díjmentes szolgáltatás nálunk.

 

Bizonyos adatokat táblázatban szeretne látni? Kigyűjtjük Önnek!

Előfordulhat, hogy Ön valamilyen saját, speciális táblázatban szeretne látni különféle adatokat a vállalkozásával kapcsolatban. Pl. Szeretné tudni, hogy egy-egy szállító felé mennyit fizetett ki az adott évben, egy időszakban, vagy bármilyen, ehhez hasonló kérése lenne. A könyvelésből kinyerhető információkkal állunk szíves rendelkezésére. Ha Önnek ilyen igénye van, megoldjuk!

 

Segítünk a szabályzatok elkészítésében

Több szabályzat is van, amely törvényi előírás cégek számára, így azoknak meg kell lennie, és persze, aszerint is kell a működniük. Tájékoztatással, mintákkal, szükség szerint a szabályzat ellenőrzésével segítjük ügyfeleinket.

 

Az Ügyféloldalon hasznos dokumentumokat érhet el

Havi hírlevelek, minták csak ügyfeleink részére készített szakanyagok az ügyféloldali belépést követően mindig elérhetőek.

 

Könyvvizsgálót biztosítunk Önnek

Átlépte az értékhatárt és könyvvizsgálóra lenne szüksége? Ha Önnek nincs ilyen kapcsolata, vagy egy már általunk is kipróbált, megbízható könyvvizsgálóra lenne szüksége, segítünk! Több könyvvizsgálóval dolgozunk együtt, akiket szívesen ajánlunk.

 

Jogi szakemberre van szüksége? Tudunk ajánlani!

Jogi ügyekben kér eligazítást, képviseletet, tanácsadást, ügyintézést? Az irodánkban is megszervezhetjük ezt Önnek! Szívesen ajánljuk kipróbált, lelkiismeretes, együttműködő jogi partnerünket.

 

Pályázna?

Ha a vállalkozása fejlesztéséhez van ötlete, terve, de nincs hozzá elegendő forrása, pályázati tanácsadó partnerünk a segítségére lesz. Sikerdíjasok, vagyis csak akkor fizet nekik, ha pénzt nyertek Önnek!

 

Összehozzuk ügyfeleinket!

Cégünk nagyon sok vállalkozással van kapcsolatban. Ügyfeleink az élet legkülönfélébb területein dolgoznak, de a többségük irodánk környékén működik. Szívesen ajánljuk és összehozzuk őket, ha biztosak vagyunk abban, hogy egymás segítségére lehetnek.

 

Ismerjen meg bennünket!

Kérjen személyes találkozót a +36 (20) 244-2556 telefonszámon, vagy kérjen árajánlatot online, egyszerűen, gyorsan.

 

 

Ritter Edit

 

Üdvözlettel:

Ritter Edit
ügyvezető
REZON Könyvelő Iroda

 

REZON Könyvelés | Minőség és Garancia