Partnereink

Könyvvizsgáló, ügyvéd, pályázati tanácsadó

Ügyfeleink gyakran felteszik nekünk a kérdést: „És tudna nekünk ajánlani egy jó ügyvédet, könyvvizsgálót, pályázati tanácsadót?” Igen, tudunk! Nekünk – a REZON Irodának – is érdekünk, hogy ügyfeleink fejlődjenek, jogilag is biztonságban tudhassák cégeiket, és megnyerhető pályázati forrásokkal fejleszteni tudják vállalkozásukat.

 

Cégünk csak is olyan szakembereket ajánl, akikkel mi magunk is szívesen dolgozunk együtt. Mi is bátran támaszkodunk a szaktudásukra, rugalmasságukra, ügyfélkezelésükre, ezért jó szívvel ajánljuk őket.

 

Badak Audit Kft. – könyvvizsgálat

Badak Béla és Badak Béláné okleveles könyvvizsgálók. 2000 óta végeznek könyvvizsgálatot a legkülönbözőbb területen működő cégeknél, legyenek kereskedők, gyártók, informatikusok, kutatás-fejlesztéssel, szállodaiparral foglalkozó, vagy akár non-profit tevékenységet végző cégek. Ügyfeleik között megtalálhatjuk a BMV, Suzuki, Toyota kereskedéseket, H-ITB, Axico, Kelet-Agro, X-Droid, Different Kft-t, AITIA Zrt-t, Aura-Gold, ELTE-SOFT Nonprofit Kft-t is.

 

Szerzői és szerkesztői az OPTEN “Adózási és számviteli magyarázatok” moduljának és az Üzleti Navigátornak. Speciális, szakértői tudásuk a „de minimis támogatások” és a béren kívüli juttatások témakörében ismert és népszerű.

 

Előadásaikat eddig az Adótanácsadók Országos Szövetsége, Informatikai Vállalkozók Szövetsége rendezvényein hallhattuk, főként K+F és a “De minimis támogatások” témakörökben.

 

Badak Béla

Badak Béla
okl. könyvvizsgáló, adószakértő

www.badakaudit.hu

 

 

AUDITAN Kft. – könyvvizsgálat

Kalocsainé Ressinka Eszter és Kalocsai Lajos okleveles könyvvizsgálók. Az Auditan Kft. 1996 óta végez könyvvizsgálatot, egyéb szakértői és tanácsadói tevékenységeket elsődlegesen kereskedelmi, idegenforgalmi, szállítmányozó és fuvarozó társaságoknál. Ügyfeleik között volt és van az Apartman Kft., a Roll-N Kft., a Ruota Fuvarszervezés, a Pámer Trans Kft., a Mobile Trade Kft. és a Probitas Kft.

 

Az AUDITAN Kft. Társaságok átalakulásának könyvvizsgálatában is nagy gyakorlati tapasztalattal rendelkezik.

 

Kalocsainé Ressinka Eszter

Kalocsainé Ressinka Eszter
okl. könyvvizsgáló, adószakértő

+36 (20) 973-1601
ressinkaeszter@gmail.com

 

 

Dr. Baštrnák Zsuzsa ügyvéd – jogi tanácsadás és képviselet

Dr. Bastrnák Zsuzsanna ügyvéd. 2010-ben végzett a PTE Állam és Jogtudományi Karán. 2010 szeptemberétől győri, majd 2012 októberétől budapesti ügyvédi irodában ügyvédjelöltként, főként polgári, gazdasági- és munkajoggal foglalkozott. 2015 óta egyéni ügyvédként praktizál. Soknyelvű ügyvéd! A magyaron kívül angolul, franciául és szlovákul beszél. Teljes körű jogi képviseletet magyarul és szlovákul vállal.

 

Milyen területen számíthat rá?

 

–  Jogi tanácsadás és képviselet.

–  Cégek teljes körű jogi képviselete perben és peren kívül.

–  Szerződések és egyéb okiratok szerkesztése, ellenjegyzése.

–  Munkajogi, polgári jogi ügyek peres és peren kívüli képviselete.

–  Kintlévőség kezelése.

 

Dr. Baštrnák Zsuzsa ügyvéd

Dr. Baštrnák Zsuzsa ügyvéd
+36 (20) 338-2892
dr.b.zsuzsa@gmail.com

 

 

INIS Business Kft.-  pályázati tanácsadás, projektfinanszírozás

Az INIS Business Kft. 2003. óta óriási tapasztalatra tett szert hazai és EU-s pályázatok sikeres beadása, és pályázati összegek elnyerése terén. Megbízóiknak teljes körű támogatást nyújtanak. Tudják, mikor és hol keressék a forrást, mire és hogyan lehet sikeresen pályázni. 

 

100 %-ban megéri, hiszen csak akkor fizet, ha nyert, azaz ha kézhez veszi a pozitív támogatási döntést. Sikerarányuk 80-85% közötti.

 

Elérhetőségük és további információ.

 

Partnereinkkel való kapcsolatfelvételhez kérje a segítségünket vagy hivatkozzon a REZON Irodára.