Miért velünk?

Mert nemcsak a könyvelője, a tanácsadója is mi leszünk!

Könyvelés, bérszámfejtés? Tőlünk mindent megkap, amire szüksége lesz: Pontos munkavégzés, időben beadott bevallások, folyamatos tájékoztatás, képviselet a hatóságoknál, gondoskodó ügyfélkapcsolat, anyagi felelősségvállalás. Törvényes és adókímélő megoldásokkal vigyázunk a “pénztárcájára” is :).

 

A több évtizedes tapasztalatunk a javára válik

REZON Könyvelő Iroda - 25 éves évforduló :)

Itt ünnepeltük cégünk fennállásának 25. évfordulóját.

Az 1989-ben alapított, hat fős könyvelő irodánkban tapasztalt, mérlegképes könyvelők dolgoznak, akik teljes körűen foglalkoznak ügyfeleinkkel.

 

Ez nemcsak kényelmes, mert csak egy szakemberrel kell kapcsolatot tartania, hanem nagy biztonság is, hiszen egy egész iroda áll Ön mögött.

 

 

Nálunk nincs határidőcsúszás, késve beadott bevallás

Nem vállaljuk túl magunkat, hogy mindig időben és jó munkát végezhessünk. Célunk nem a folyamatos növekedés, mindig újabb és újabb ügyfelek felvállalása, hanem minőségi szolgáltatásunk által a stabilitás biztosítása mind ügyfeleink, mind pedig irodánk számára. Több szintű belső ellenőrzési rendszerünk is támogatja a határidőre történő teljesítést és a minőségi munkát.

 

Szakszerűen képviseljük cégét a hatóságoknál

Ha Ön sem szeret ellenőrzésekre járni, bízza csak ránk! Felkészülten, szakszerűen képviseljük cégét a hatóságoknál is, hogy erre se legyen gondja.

 

Tájékoztatjuk az adó- és jogszabály változásokról

Nincs ideje figyelni a jogszabályváltozásokat? Mi figyeljük ezeket, és időben tájékoztatjuk róluk. Igyekszünk emberi nyelven megfogalmazni, röviden, egyszerűen – ha szükséges -, példákon keresztül elmagyarázni a törvényi, jogszabályi változást és annak hatását.

 

Munkánkért anyagi felelősséget vállalunk

Ha mi hibázunk, mi fizetünk! Szerződés alapján dolgozunk. Nálunk ez is természetes, de nem mindenkinél az. És ha nem így van, minden felelősség az Öné. Irodánk megfelelő felelősség-biztosítással rendelkezik.

 

Nálunk nem lesznek váratlan plusz költségei

Kiszámítható havi díjakkal és teljes körű szolgáltatással várjuk. Ügyfeleink érdekében rugalmas árazást (alapdíj + tételes elszámolás) is alkalmazunk a nagy számlaforgalmú vállalkozásoknál, ill. ott, ahol erős szezonalitás jellemző a cég működésére. Kérjen cégre szabott árajánlatot!

 

100 % garanciát biztosítunk új ügyfeleinknek

Céget alapít? Könyvelőt váltana? 100 % garanciát biztosítunk! Minden választásnál (akár cégalapítás miatt keres könyvelőt, akár könyvelőt vált) van kockázat. Mi bízunk abban, hogy ha Ön nálunk könyveltet, Ön is elégedett ügyfél lesz. De ha mégsem, és ez az első három hónapban kiderülne (mert egy hónap alatt nem valószínű, de három hónap alatt kiderül az ilyen), és a szerződésünk megszűnne, mert Ön elégedetlen, cégünk 100 %-ban visszafizeti a már kifizetett könyvelési díjat!

 

Nálunk nincs hűségnyilatkozat

Nem elégedett a munkánkkal? Bármikor felmondhatja a szerződést, nálunk nincs több hónapos felmondási idő. Addig leszünk kapcsolatban, amíg Ön azt kapja, amit elvár, és elégedett a munkánkkal.

 

Mi nem távkönyvelünk, mi elérhetőek vagyunk

Folyamatos elérhetőséget biztosítunk irodánkban, telefonon és e-mailen is. Irodánk reggel 8:00-16:30 között az év minden munkanapján nyitva van.

 

 

Itt kérhet cégre szabott árajánlatlatot!


 

 

Az űrlap elküldésével kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a REZON Iroda Adatkezelési tájékoztatójában foglaltakat.