Kik vagyunk?

REZON Könyvelő Iroda - 1989 óta!

Cégünket – amelynek megalakulása óta ez a neve – szüleink alapították 1989-ben. Családi vállalkozásként indult, ahol szülők, gyerekek és könyvelő alkalmazottak dolgoztak együtt. Kezdetektől fogva könyvelő irodaként és Békásmegyeren dolgozunk. Még utcát sem váltottunk, csak nagyobb irodába költöztünk, így a REZON Könyvelő Iroda egy biztos pont az itt élő vállalkozások életében.

 

Generációváltás a REZON Irodában – 2001. Munkánk során a bizalom nőttön-nőtt irántunk, így bő tíz év után valódi generációváltás történt nálunk. Szüleink átadták a stafétabotot minden felelősséggel együtt, és teljesen kivonultak a cégből. Irodánk ezután is megtartotta régi szellemiségét, de egy folyamatos megújuláson ment keresztül.

 

Cégünk elkötelezett a kis- és középvállalkozások iránt. Jól ismerjük és szeretjük is őket. Tudjuk, hogy mi mindenben lehetünk a segítségükre, így szolgáltatásainkat, támogatásunkat is hozzájuk igazítottuk a hosszú évek során. Határozott célunk, hogy továbbra is őket segítsük, és ügyfeleink a legjobbat kapják. 

 

7 fős könyvelő iroda, szakmailag magasan képzett munkatársakkal

Könyvelő irodánk létszáma hosszú idő óta 6 fő, jelenleg 7 fő. Hat fő gyakorlott mérlegképes könyvelő, 2 fő bér és TB-ügyi szakember, egy fő pénzügyi munkatárs. Jól képzett, lelkiismeretes, megbízható szakemberekkel dolgozunk.

 

A naprakész tudás rendkívül fontos számunkra. Rendszeres külső és belső képzések által követjük a változásokat, frissen tartjuk a tudásunkat. A határidőre való teljesítést és a minőségében pontos munkát egy jól működő, több szintű belső ellenőrzési rendszer is támogatja.

 

Modern eszközökkel, saját tulajdonú, kulturált irodában dolgozunk. Rendszereink üzemeltetéséről, biztonságáról és a fejlesztésekről informatikai szolgáltató partnerünk gondoskodik.

 

Széles ügyfélkör, vállalkozások az élet minden területéről

Ügyfeleink döntő többsége kettős könyvvitelű cég, de tevékenységüket tekintve, nagyon sokféle vállalkozási profil megtalálható nálunk. Ez nagy biztonság új ügyfeleinknek is, mert megannyi tapasztalat már a rendelkezésünkre áll.

 

 

Könyvelő irodánk ügyfélköre stabil, amelyet legfőképpen elégedettségüknek, valamint a továbbajánlásuknak köszönhetünk. Sokan 5-10-20 éve már ügyfelünk, és vannak, akik a több száz km, vagy a tőlünk igazán távoli budapesti kerületek ellenére is ragaszkodnak hozzánk.

 

Ügyfeleink bizalma még inkább arra késztet bennünket, hogy egyre jobbá váljunk, és ebből ők mindinkább profitáljanak.

 

Mire számíthat, ha Ön is Könyvelő Irodánkat választja?

 • Stabil, megbízható, naprakész információkat biztosító könyvelésre.
 • Időben beadott, pontos bevallásokra, beszámolókra.
 • Pontos bérszámfejtésre, TB és munkaügyi ügyintézésre.
 • Gondoskodó ügyfélkapcsolatra, amelyben mi figyelünk Önre.
 • Optimális adófizetésre – mert mi figyelünk az Ön “pénztárcájára” is.
 • Rendszeres, adótanácsadáson alapuló együttműködésre.
 • Könyvelő irodánk által nyújtott nagyfokú biztonságra.
 • Kiszámítható díjazásra.
 • Képviseljük Önt a hatóságoknál.
 • Munkánkért anyagi felelősséget vállalunk.
 • A hosszú távú együttműködés lehetőségét biztosítjuk Önnek, mert ránk holnap is számíthat.

 

Népszerű az ügyfélkörön kívüli tanácsadói szolgáltatásunk is

Évek óta elérhető tanácsadói szolgáltatásunk által sokaknak nyújtottunk gyors és szakszerű segítséget már. Ezen túl, rendszeresen publikálunk. Szakcikkeinket, ingyenes tudásanyagainkat ezrek olvassák már, amely igazán jó érzéssel tölt el bennünket.

 

Szakmai partnereink

Megbízható könyvvizsgálókkal, ügyvéddel, pályázatíró tanácsadóval dolgozunk együtt, hogy íly módon is segítsük ügyfeleinket.

 

Ismerkedjen meg velünk!

A papír és az internet sok mindent elbír, a személyes tapasztalat viszont az Öné lesz! Mi nyitottak vagyunk, szívesen látjuk irodánkban. Kérjen időpontot online vagy telefonon +36 1 244-0333. 

 

Cégre szabott ajánlatkéréshez  ide kattintson!

 

 

 

Ritter Edit

 

Üdvözlettel:

Ritter Edit
ügyvezető
REZON Könyvelő Iroda

 

REZON Könyvelés | Minőség és Garancia