Referenciák

Ügyfeleink mondták. Rólunk mondták.

Könnyebb az életünk, amióta a Rezonnál vagyunk.

 

Több telephelyes, jelentős kutatás-fejlesztési tevékenységet folytató informatikai cégként nem vagyunk egyszerű eset, a REZON Iroda csapata azonban rekord idő alatt, nagyon lelkiismeretesen felkészült belőlünk és zökkenőmentes a kapcsolatunk.

 

Mindig mindent határidőben, pontosan végeznek el és bármilyen kérdéssel bátran fordulhatunk hozzájuk. Amióta náluk vagyunk, sokkal többet tudunk a lényegi feladatainkkal törődni. Munkatársaik szakmailag felkészültek és barátságosak, bevallási időszakban is türelmesek az ügyféllel.

 

Bódogh Attila ügyvezető

Xdroid Kft.
Intelligent Innovative Informatics

www.xdroid.com

 

 

 

Kérdezze meg könyvelőjét, tanácsadóját…

 

Földrajzilag talán a mi vállalkozásunk esik legtávolabb a REZON Irodától, de az elmúlt 17 év alatt ennek soha nem éreztem hátrányát.

 

A majd 200 km-nyi távolság ellenére ragaszkodom hozzájuk, mert náluk a precíz és naprakész könyvelés az alap, ami a folyamatos tájékoztatással és tanácsadással válik cégem számára komplex számviteli és pénzügyi megoldássá. Ettől lesz vállalkozásunk valóban eredményes.

 

Dr. Laki Tibor ügyvezető

Arany Sas Patika

Tiszaújváros

Arany Sas Patika

 

 

Több mint 20 éve az ügyfelük vagyunk…

 

A REZON Könyvelő Iroda nagyon jó választásnak bizonyult. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy már több mint 24 éve az ügyfelük vagyunk.

 

Magas szintű szolgáltatást kapunk, a munkatársak gyorsak és felkészültek, valamint segítenek egy-egy probléma kapcsán megtalálni a lehető legjobb megoldást.

 

Raffáné Káplár Ágnes  ügyvezető

Raffa Kft.

Autószerviz és Autósbolt

www.raffa.hu

 

 

Remélem, még soká „élvezzük” ezt a munkamegosztást

 

25 éve működő cégünk immáron harmadik könyvelőjeként vagyunk, 17 éve kapcsolatban a REZON Irodával, így a REZON egyéni rekord képviselője történelmünkben.

 

A kezdeti ráhangolódást követően, miután megismerték működésünk mikéntjét, igen gördülékeny és jó kapcsolat alakult ki közöttünk. Zokszó nélkül viselték és adták az adatokat a multi cégek által történt átvilágításunkhoz, akár a számviteli, akár a jogi adatok kellettek.

 

Személy szerint nekem megnyugtató, hogy nem kell az adózással kapcsolatban semmi kétségemnek lenni, mert a REZON bevallja, a Medplan befizeti. Remélem, még soká “élvezzük” ezt a munkamegosztást.

 

Havas Gábor ügyvezető

H.S. – Medplan Kft.

Orvosi eszközök- és műszerek importja,
kiskereskedelme és szervizelése

www.medplan.hu

 

 

Cégünk megalakulása óta a REZON Irodával dolgozik együtt.

 

Együttműködésünk jóval túlmutat a könyvelésen. Mint minden cég, mi is tele vagyunk egyedi megoldási igényekkel, kihívásokkal, amelyek olyan rugalmas, megbízható partnereket követelnek, mint a REZON. A könyvelésben profik, precízek, gördülékeny az üzletmenetünk velük.

 

A könyvelési kérdéseken túl, finanszírozási, jogi, adóügyi, egyéb cégvezetést vagy a cég életét érintő kérdésekben adnak hathatós segítséget, amelyek már oly sokszor támogatták döntéseinket.

 

Tőkés Ernő ügyvezető

Best Solár Kft.

Innovatív napenergia hasznosítás

www.bestsolar.hu

 

 

17 éves együttműködésünk az előző könyvelési időszak hiányosságainak rendbe tételével kezdődött…

 

Azt gondolom, akkoriban még a REZON iroda munkatársai is csak kezdték tanulni az orvosi BT-k sok szempontból különböző könyvelési, adózási, jogi csínját-bínját. Ez a tanulási készség szerencsére megmaradt a kialakult rutin mellett is.

 

Nagyon értékelem az általam – ezekben a kérdésekben laikus ügyvezetőként – felvetett kérdések gyors és a lehetőségekhez képest alapos megválaszolását. A megbízhatóság és a korrekt szolgáltatási költség mellett számomra talán legfontosabb, hogy orvosi és ügyvezetői munkám mellett nem kell késztetést éreznem arra, hogy át kellene képződnöm könyvelési, adószakértői feladatokra is.

 

Dr. Hont Judit ügyvezető

HAHO-MED

Gyermekgyógyász Háziorvosi Bt.

 

 

A REZON Iroda partner a minőségben.

 

Színvonalas szolgáltatást csak olyan vállalkozás tud nyújtani, amelyik céges feladatait szakmailag elismert partnerek bevonásával végzi. A REZON Iroda partner a minőségben.

 

Paulovics Erika ügyvezető

Graphax Kft. 

Konica, Minolta márkakereskedés és szerviz.

www.graphax.hu

 

 

Három cég profi könyvelését biztosítják számomra.

 

Cégünk könyvelését 2005 óta végzi a REZON Iroda. A 2005 előtti időszak, és az azóta eltelt 14 év minőségi különbséget mutat, mivel a REZON által végzett munka számunkra is érthető, áttekinthető, és naprakész. Mind a törvényi, mind a nekünk ígért tájékoztatási határidőket pontosan betartják, inkább előbb, mintsem késve teljesülnek az ígértek.

 

Az ügyfélkezelésük példaértékű, a kapcsolattartónk mindig készséges, de ha esetleg Őt nem érem el, akkor is mindig mindenki kedvesen segít. Profi tájékoztatást kapunk a hírlevélen keresztül a szükséges változásokról, a tennivalókról, így számomra is átláthatóak a könyvelési folyamatok és a kifizetések.

 

Az elmúlt évek során a megelégedettségem elérte azt a szintet, hogy minden olyan cég könyvelését a Rezonra bíztam, amelyben érdekeltségem van, így mára három cég profi könyvelését biztosítják számomra.

 

Papp Péter ügyvezető

Fair-Rent

Flottakezelő Kft.

www.fairrent.hu

 

 

Egy “újabb” elégedett ügyfél vagyok.

 

2007 óta végzi a betéti társaságunk könyvelését a REZON Iroda, így nem volt kérdés az újabb cég megalapításánál, hogy kihez forduljunk Kft. könyvelés és tanácsadás ügyében.

 

Mindig naprakészek, figyelmeztetnek, ha változások vannak, tartják a határidőket és rugalmasak. Kell ennél több?

 

Fekete Kristóf ügyvezető

Tropico Juice Trade Kft. Kriera Bt.

www.tropicojuice.com

 

 

I love REZON!

 

Több mint 25 éve, hogy a REZON irodában könyvelik a cégem, pedig a város másik végén vagyunk és a környékünkön sok a könyvelő cég.

 

Ennek ellenére én mégis ezt az irodát választom a mai napig is, mert elbűvölő hölgyek, magas szakértelemmel, évek óta kiválóan végzik a munkájukat a rendkívül csinos és éles eszű Ritter Edit főnökasszony irányítása alatt. I LOVE REZON!

 

Nagy György ügyvezető

Grehikunory Magyar Üveg
és Kerámia Dekoráló Kft.

 

Nagyon örülünk, ha az itteniekhez hasonló pozitív visszajelzéseket kapunk, és ha ügyfeleink elégedettek és ragaszkodnak hozzánk. Mindamellett ez arra késztet bennünket, hogy soha ne bízzuk el magunkat, és igyekezzünk egyre jobbá válni, hogy ügyfeleink azt kapják, amit elvárnak, vagy egy kicsivel többet. Bízunk benne, ha Ön is ügyfelünkké válik, Ön is elégedett lesz.

 

Ismerkedjen meg velünk személyesen!

Kérjen találkozót a +36 (20) 424-2556 telefonszámon.

 

A papír és az internet sok mindent elbír, a személyes tapasztalat viszont az Öné lesz! Nézzen körül nálunk és beszélgessünk egyet. Ismerjük meg egymást a könnyebb döntés érdekében!

 

Ritter Edit

 

Üdvözlettel:

Ritter Edit
ügyvezető
REZON Könyvelő Iroda

 

REZON Könyvelés | Minőség és Garancia