Ismerje meg a REZON Könyvelő Irodát!

Egy kis történelem...

A REZON Könyvelő Irodát, amelynek megalakulása óta ez a neve, szüleink alapították 1989-ben. Rövid időn belül szülők és két gyerek (öcsém és én) együtt dolgoztak. Rengeteget tanultunk, itt alapoztuk meg a szakmai tudásunkat, a munkafegyelmet, és itt alakult ki a felelősségtudatunk is az iránt, amit csinálunk.

Nem volt mindig könnyű ez az együttdolgozás, mint ahogy a legharmonikusabb családban sem mindig "happy" minden, de a bizalom irántunk nőttön-nőtt, és talán ennek is volt köszönhető, hogy nagy fordulat állt be mindannyiunk életében.

Generációváltás

2000-ben szüleink átadták a stafétabotot, teljesen kivonultak, és ránk bízták a REZON Iroda irányítását annak minden felelősségével. Vágytunk is erre, meg persze volt is bennünk félelem bőven! Pedig akkoriban még fel sem fogtuk, mit is jelent ez igazán.

"Teher alatt nő a pálma", no meg a felelősségvállalás is:)! És volt mit megtanulnunk, megtapasztalnunk a cégvezetés terén, de szépen belejöttünk. 12 évi közös munka után, öcsém másutt folytatta pályafutását, így 2013-tól magam vezetem a céget.

Egy újabb próba elé állított az élet, mert ketten mégis csak könnyebb, mint egyedül. Megannyi dolog szakadt a nyakamba, ami korábban nem az én feladatom volt. Megmondom őszintén, negyvenen túl már nem annyira bevállalós az ember, de előre kellett nézni. Habár először azt hittem, nagyon egyedül vagyok, mégsem volt így. Sok segíttséget kaptam, amiért ma is hálás vagyok.

Bizalom, elégedettség és számíthatunk egymásra

Könyvelő irodánk létszáma 6 fő, 5 fő mérlegképes könyvelő, 1 fő pénzügyi munkatárs. Büszke vagyok a munkatársaimra! Igazán jó és stabil szakmai csapat, ahol mindannyian  számíthatunk egymásra! Én is rájuk, ők is rám.

Célom, hogy a magas követelmények mellett mindenkor EMBER maradhassak, így nagybetűvel, és mindenkor kölcsönös megbecsülésben élhessünk és dolgozhassunk. Az is eltökélt célom, hogy olyan szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek, hogy ők mindenkor megbízhassanak bennünk, nyugodtak és elégedettek lehessenek, mert mi nemcsak könyvelünk valahol a háttérben, mi együttgondolkodunk velünk, ránk nagyon sok mindenben számíthatnak!

Széles ügyfélkör, vállalkozások az élet minden területéről

Azt szoktuk mondani - kicsit viccesen -, hogy nálunk minden vállalkozási profil megtalálható a születéstől a halálig, mivel ügyfeleink között van szülész, de sírköves is.

Jelenleg több mint 100 ügyfelünk van az élet minden területéről, és nemcsak a 3. kerületből. Vannak ügyfeleink, akik a többszáz km, vagy tőlünk igazán távoli budapesti kerület ellenére is ragaszkodnak hozzánk.

Jelenleg is, több mint 150 ügyfél, széles körű tevékenységgel.

Könyvelés - Bérszámfejtés - Adótanácsadás

A gazdasági nehézségek, a sok megszűnt vállalkozás ellenére, könyvelő irodánk ügyfélköre stabil, amelyet legfőképpen megbízóink elégedettségének, továbbajánlásának köszönhetünk.

Könyvelünk export-import kereskedelemmel foglalkozó céget, gyógyszerkereskedelmi, élelmiszeripari és egyéb kereskedelmi cégeket, szállítmányozó, informatikai, egészségügyi, szépségipari, nyomdaipari, textilipari, és szerviz szolgáltatókat. A különféle termékeket gyártók mellett megtalálható az oktatási, a biztosítási tevékenység és a kutatás-fejlesztés is. Ez nagy biztonság Önnek, mert megannyi tapasztalat már a rendelkezésünkre áll.

A bérszámfejtés, TB ügyintézés, munkaügyi feladatok ellátása is része a szolgáltatásunknak, így ott is széles a paletta. Találkozunk egyszerűsített foglalkoztatással, megbízási szerződéssel, órabérrel, sokféle lehetőséggel és sok-sok kérdéssel.

Adótanácsadást nemcsak ügyfeleinknek, ügyfélkörön kívül is vállalunk, hiszen egy szakember segítsége sokféle élethelyzetben válhat szükségessé.

Ügyfeleink bizalma még inkább arra késztet bennünket, hogy munkánkkal a lehető legjobban segítsük őket, egyre jobbá váljunk, és ezt ők is érezzék.

Mire számíthat, ha Ön is Könyvelő Irodánkat választja?

  • Stabil, megbízható, naprakész információkat biztosító könyvelésre.
  • Időben beadott, pontos bevallásokra.
  • Pontos bérszámfejtésre, TB és munkaügyi ügyintézésre.
  • Gondoskodó ügyfélkapcsolatra, amelyben mi figyelünk Önre.
  • Optimális adófizetésre - mert mi figyelünk az Ön "pénztárcájára" is.
  • Rendszeres adótanácsadáson alapuló együttműködésre.
  • Több mint 25 éve működő könyvelő irodai tapasztalatunk által, nagyfokú biztonságra!
  • Munkánkért anyagi felelősséget vállalunk.
  • A hosszú távú együttműködés lehetőségét biztosítjuk Önnek, mert ránk holnap is számíthat!
  • Áraink is tetszeni fognak. Kérjen cégre szabott árajánlatot!

Cégünk tagja a Minősített Könyvelők Egyesületének.

Ismerkedjen meg velünk!
Időpontkérés online, vagy telefonon +36 1 244-0333

Tovább

Elérhetőségeink


Minőség és Garancia 26 éve!

 

Rólunk Szolgáltatásaink Árak / Ajánlatkérés Tudástár Elérhetőségek

Kik vagyunk?

Miért velünk?

Minőség és Garancia!

Rólunk mondták...

Partnereink

Sajtómegjelenések

Állásajánlat

 

 

 

 

 

Kik vagyunk?

Könyvelés

Bér, TB és munkaügyi szolgáltatások

Adótanácsadás

KIVA tanácsadás

Kutatás-Fejlesztés

Kezdő cégek támogatása

EXTRA szolgáltatások

 

 

 

 

Múltunkban a jövőnk!

ONLINE ajánlatkérés
komplex szolgáltatásra

Bér, TB és munkaügyi ügyintézés

Adótanácsadás - árak


 


 

 

 

 

 

 

Mindig friss tartalommal a Facebookon is!

 

Adóváltozás 2017

Szakcikkek

Tudásanyagok

Hasznos linkek

Cégalapítás egyszerűen

Pályázati lehetőségek

Bérkalkulátor

Feketelista

 

 

 

 

 

Iroda: 1039 Bp., Hímző u. 6., VI./34.

Telefon: 1/244-0333, 20/424-2556

Fax: 1/244-0333/18

E-mail: info@rezon.hu

Irodánk állandó nyitva tartása:
H - Cs
: 8-16:30
Pénteken: 8-14:00

 

Copyright © 2012 REZON Könyvelő Iroda Endorphin Studio Ltd: weboldal készítés InStar: webgrafika