Ügyfeleink mondták - vélemények, tapasztalatok

Van, aki 200 km-t utazik hozzánk, míg más már 25 éve ügyfelünk!

Bízunk benne, ha Ön is ügyfelünkké válik, Ön is elégedett lesz.

Xdroid - Intelligent Innovative Informatics

Könnyebb az életünk,
amióta a Rezonnál vagyunk

Több telephelyes, jelentős kutatás-fejlesztési tevékenységet folytató informatikai cégként nem vagyunk egyszerű eset, a Rezon iroda csapata azonban rekord idő alatt, nagyon lelkiismeretesen felkészült belőlünk és zökkenőmentes a kapcsolatunk.

Mindig mindent határidőben, pontosan végeznek el és bármilyen kérdéssel bátran fordulhatunk hozzájuk. Amióta náluk vagyunk, sokkal többet tudunk a lényegi feladatainkkal törődni. Munkatársaik szakmailag felkészültek és barátságosak, bevallási időszakban is türelmesek az ügyféllel.

Bódogh Attila ügyvezető
Xdroid - Intelligent Innovative Informatics
www.xdroid.com


Kérdezze meg könyvelőjét, tanácsadóját...

Földrajzilag talán a mi vállalkozásunk esik legtávolabb a Rezon Irodától, de az elmúlt 15 év alatt ennek soha nem éreztem hátrányát.

Arany Sas Patika, Tiszaújváros

A majd 200 km-nyi távolság ellenére ragaszkodom hozzájuk, mert náluk a precíz és naprakész könyvelés az alap, ami a folyamatos tájékoztatással és tanácsadással válik cégem számára komplex számviteli és pénzügyi megoldássá. Ettől lesz vállalkozásunk valóban eredményes.

Dr. Laki Tibor ügyvezető
Arany Sas Patika - Tiszaújváros

Arany Sas Patika - FB


Remélem, még soká "élvezzük" ezt a munkamegosztást.

HS Medplan - Orvosi Eszközök- és Műszerek Importja, Kereskedelme és Szervize23 éve működő cégünk immáron harmadik könyvelőjeként vagyunk 15 éve kapcsolatban a Rezon irodával, így a Rezon egyéni rekord képviselője történelmünkben.

A kezdeti ráhangolódást követően, miután megismerték működésünk mikéntjét, igen gördülékeny és jó kapcsolat alakult ki közöttünk. Zokszó nélkül viselték és adták az adatokat a multi cégek által történt átvilágításunkhoz, akár a számviteli, akár a jogi adatok kellettek.

Személy szerint nekem megnyugtató, hogy nem kell az adózással kapcsolatban semmi kétségemnek lenni, mert a Rezon bevallja, a Medplan befizeti. Remélem, még soká "élvezzük" ezt a munkamegosztást.

Havas Gábor ügyvezető
H.S. - Medplan Kft.
Orvosi eszközök és műszerek importja, közvetlen kiskereskedelmi forgalmazása és szervizelése

www.medplan.hu, www.otthonilelegeztetes.hu

 

15 éves együttműködésünk az előző könyvelési időszak hiányosságainak rendbe tételével kezdődött...

HAHO-MED Bt. - A kép csak illusztráció!Azt gondolom, akkoriban még a REZON iroda munkatársai is csak kezdték tanulni az orvosi BT-k sok szempontból különböző könyvelési, adózási, jogi csínját-bínját. Ez a tanulási készség szerencsére megmaradt a kialakult rutin mellett is.

Nagyon értékelem az általam - ezekben a kérdésekben laikus ügyvezetőként - felvetett kérdések gyors és a lehetőségekhez képest alapos megválaszolását. A megbízhatóság és a korrekt szolgáltatási költség mellett számomra talán legfontosabb, hogy orvosi és ügyvezetői munkám mellett nem kell késztetést éreznem arra, hogy át kellene képződnöm könyvelési, adószakértői feladatokra is.

Dr. Hont Judit ügyvezető
HAHO-MED Gyermekgyógyász Háziorvosi Bt.

A kép csak illusztráció.

 

Cégünk megalakulása óta a Rezon Irodával dolgozik együtt

Best Solar kft. - Innovatív napenergia hasznosítás!Együttműködésünk jóval túlmutat a könyvelésen. Mint minden cég, mi is tele vagyunk egyedi megoldási igényekkel, kihívásokkal, amelyek olyan rugalmas, megbízható partnereket követelnek, mint a Rezon. A könyvelésben profik, precízek, gördülékeny az üzletmenetünk velük.

Könyvelési kérdéseken túl, finanszírozási, jogi, adóügyi, egyéb cégvezetést vagy a cég életét érintő kérdésekben adnak hathatós segítséget, amelyek már oly sokszor támogatták döntéseinket.

Tőkés Ernő ügyvezető
Best Solár Kft.
Innovatív napenergia hasznosítás - Tervezés, kivitelezés kulcsra készen.

www.bestsolar.hu

 

Több mint 20 éve az ügyfelük vagyunk...

A REZON Könyvelő iroda nagyon jó választásnak bizonyult. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy már több mint 22 éve az ügyfelük vagyunk.

Magas szintű szolgáltatást kapunk, a munkatársak gyorsak és felkészültek, valamint segítenek egy-egy probléma kapcsán megtalálni a lehető legjobb megoldást :)

Raffáné Káplár Ágnes - üzletvezető
Raffa Autószerviz és Autósbolt

raffa.hu

 

A Rezon Iroda partner a minőségben

Színvonalas szolgáltatást csak olyan vállalkozás tud nyújtani, amelyik céges feladatait szakmailag elismert partnerek bevonásával végzi. A Rezon Iroda partner a minőségben.

Fénymásolók, nyomtatók - Graphax Kft.

 

Paulovics Erika ügyvezető
Graphax Kft.

Informatika - Irodatechnika - Telekommunikáció
Konica, Minolta hivatalos Pest megyei márkakereskedés és szerviz.

www.graphax.hu

 

Egy "újabb" elégedett ügyfél vagyok :)

10 éve végzi a Bt-nk könyvelését a Rezon Iroda, így nem volt kérdés az újabb cég megalapításánál, hogy kihez forduljunk Kft. könyvelés és tanácsadás ügyében.

Mindig naprakészek, figyelmeztetnek ha változások vannak, tartják a határidőket és rugalmasak. Kell ennél több?

Fekete Kristóf ügyvezető
Tropico Juice Trade Kft. és Kriera Bt.

www.tropicojuice.com

 

I love Rezon!

Lassan már 24 éve, hogy a Rezon irodában könyvelik a cégem, pedig a város másik végén vagyunk és a környékünkön sok a könyvelő cég.

Ennek ellenére én mégis ezt az irodát választom a mai napig is, mert elbűvölő hölgyek, magas szakértelemmel, évek óta kiválóan végzik a munkájukat a rendkívül csinos és éles eszű Ritter Edit főnökasszony irányítása alatt. I LOVE REZON!

Nagy György ügyvezető
Grehikunory Magyar Üveg és Kerámia Dekoráló Kft.

 

Három cég profi könyvelését biztosítják számomra

Cégünk könyvelését 2005 óta végzi a Rezon Iroda. A 2005 előtti időszak, és az azóta eltelt 12 év minőségi különbséget mutat, mivel a Rezon által végzett munka számunkra is érthető, áttekinthető, és naprakész. Mind a törvényi, mind a nekünk ígért tájékoztatási határidőket pontosan betartják, inkább előbb, mintsem késve teljesülnek az ígértek.

Fair Rent Gépjármű Flottakezelő Kft., Budapest, III. ker. Az ügyfélkezelésük példaértékű, a kapcsolattartónk mindig készséges, de ha esetleg Őt nem érem el, akkor is mindig mindenki kedvesen segít. Profi tájékoztatást kapunk a hírlevélen keresztül a szükséges változásokról, a tennivalókról, így számomra is átláthatóak a könyvelési folyamatok és a kifizetések.

Az elmúlt évek során a megelégedettségem elérte azt a szintet, hogy minden olyan cég könyvelését a Rezonra bíztam, amelyben érdekeltségem van, így mára három cég profi könyvelését biztosítják számomra.

Papp Péter ügyvezető
Fair-Rent Flottakezelő Kft.
www.fairrent.hu
 

 

Rólunk Szolgáltatásaink Árak / Ajánlatkérés Tudástár Elérhetőségek

Kik vagyunk?

Miért velünk?

Minőség és Garancia!

Rólunk mondták...

Partnereink

Sajtómegjelenések

Állásajánlat

 

 

 

 

 

Kik vagyunk?

Könyvelés

Bér, TB és munkaügyi szolgáltatások

Adótanácsadás

KIVA tanácsadás

Kutatás-Fejlesztés

Kezdő cégek támogatása

EXTRA szolgáltatások

 

 

 

 

Múltunkban a jövőnk!

ONLINE ajánlatkérés
komplex szolgáltatásra

Bér, TB és munkaügyi ügyintézés

Adótanácsadás - árak


 


 

 

 

 

 

 

Mindig friss tartalommal a Facebookon is!

 

Adóváltozás 2017

Szakcikkek

Tudásanyagok

Hasznos linkek

Cégalapítás egyszerűen

Pályázati lehetőségek

Bérkalkulátor

Feketelista

 

 

 

 

 

Iroda: 1039 Bp., Hímző u. 6., VI./34.

Telefon: 1/244-0333, 20/424-2556

Fax: 1/244-0333/18

E-mail: info@rezon.hu

Irodánk állandó nyitva tartása:
H - Cs
: 8-16:30
Pénteken: 8-14:00

 

Copyright © 2012 REZON Könyvelő Iroda Endorphin Studio Ltd: weboldal készítés InStar: webgrafika